Druzenje, diskusije, upoznavanje, humanitarne aktivnosti
 
HomeCalendarGalleryFAQRegisterLog in

Share | 
 

 TADIC I TACI VLADAJU KOSOVOM

Go down 
AuthorMessage
Kosovka
Admin
Admin
avatar

Female Number of posts : 336
Локација : Srbija, K&M
Посао/хоби : Profesor i humanitarac
Расположење : Optimisticko
косовка :
100 / 100100 / 100

Kosovka : 1
Registration date : 2008-07-28

cheet for users
ЕУРЕКА ЧАТ:
0/0  (0/0)

PostSubject: TADIC I TACI VLADAJU KOSOVOM   16.08.08 21:47

[justify]Тадић и Тачи владају Косовом
Правда 15.08.2008 10:18
Тадић и Тачи владају Косовом


Режим Бориса Тадића у сарадњи са Хашимом Тачијем на сваки начин спречава новоизабране српске власти на КиМ да обављају своје дужности. На предлог Хашима Тачија важна директорска места поверена су члановима ДС.
Српски министри не држе седницу владе зато што им је брчкање у најскупљим вилама на свету неупоредиво важније од грађана Србије

СРС осуђује режим Бориса Тадића који у сарадњи са Хашимом Тачијем на сваки начин спречава новоизабране српске власти на КиМ да обављају своје дужности и функције у складу са народном вољом - рекао је Александар Вучић, генерални секретар СРС.

Србија да се угледа на Русију
Вучић је похвалио победу руских мировних снага и народа Јужне Осетије и Абхазије чиме су показале како озбиљна држава уме да штити свој народ и своје државне интересе.
- СРС поздравља победу руских мировних снага и народа Јужне Осетије и Абхазије који није доживео намењену му судбину Републике Српске Крајине. НАТО је припремио исти план за Јужну Осетију и Абхазију као што је био припремљен план за РСК. Русија очигледно није Србија и она је заштитила своје сународнике и показала да наредбодавци Драгана Шутановца и Бориса Тадића нису непобедиви. Показали су како озбиљна држава уме да штити свој народ и своје државне интересе - закључио је Александар Вучић, генерални секретар СРС и додао да ће се радикали у амбасади Руске Федерације уписати у књигу жалости због бројних недужних жртава цивила, али и руских мировњака.
Немам 11 милиона евра и поносан сам због тога

Александар Вучић каже да ће јавно представити своју имовинску карту када се донесе закон о имовини свих политичких функционера.
- Ја се својом имовином хвалим на сваком месту. Она није ни велика, али ни толико мала. Поносан сам на оно што су чланови моје породице зарадили. Имамо 500 до хиљаду пута мање него поједини министри ДС. Немам, за разлику од оних са теткиним каучем 11 милиона евра уштеђевине, али оним ситницама које направим волим да се похвалим - казао је Вучић.

Као пример сарадње ДС и Хашима Тачија, Вучић наводи именовање директора у Косметској општини Штрпце о чему СРС поседује и документацију.
- Некадашњи председник општине Штрпце, Станко Јаковљевић донео је одлуку о именовању директора Јавних предузећа на предлог Хашима Тачија. Именовани директори Маријан Љубић, Љубинко Ђорђевић, Ранко Герић и Синан Лимори чланови су ДС. Имамо и документацију о томе да видите како то ДС спроводи вољу Тачија у општини Штрпце. Они не дозвољавају новоизабраним српским властима чак ни да уђу у своје просторије и да владају у интересу српског народа на том подручју - каже Вучић.
Генерални секретар СРС критиковао је и министре из Владе Србије.
- Министри не држе седницу владе зато што им је брчкање у најскупљим вилама на свету неупоредиво важније од грађана Србије и њихових интереса. СРС најоштрије осуђује нерад, лењост и незаинтересованост министара у Влади да ишта учине за грађане ове земље. Док се они шепуре од Сејшела до Балеара, грађани Србије све теже живе и све су им несноснији трошкови живота. Једино добро живе они који су обећали да ће људи у овој земљи имати користи од њиховог доласка на власт - нагласио је Вучић.
Коментаришући преговоре ДС, СПС и ЛДП око формирања власти у Београду, генерални секретар радикала истакао је да у престоници нема човека који је гласао за ту коалицију.
- Формирање евентуалне коалиције на нивоу града између ЛДП, СПС и ДС било би кршење изборне воље Београђана. Ако је неко у стању да пронађе иједног човека који је за ту коалицију било би добро да га покажу - наводи Вучић.
Према његовој оцени најбоље решење за Београд било би одржавање нових избора.
- Избори су најбоље и најпоштеније решење. Уверени смо да после овакве нарастајуће популарности у народу, ДС и СПС ће са одушевљењем прихватити наш предлог. Само нека распишу изборе, па ће народ показати колико је то одушевљење - предлаже Вучић.
Додаје да и даље не може да поверује да је могуће формирање коалиције Чедомир Јовановић, Мира Марковић и Борис Тадић.
Back to top Go down
View user profile http://eureka.forumotion.com/profile.forum
 
TADIC I TACI VLADAJU KOSOVOM
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
EUREKA :: Politika :: Kosovo i Metohija-
Jump to: