Druzenje, diskusije, upoznavanje, humanitarne aktivnosti
 
HomeCalendarGalleryFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Посланици уверени да је Тадић искористио спортисте за личну промоцију

Go down 
AuthorMessage
Kosovka
Admin
Admin
avatar

Female Number of posts : 336
Локација : Srbija, K&M
Посао/хоби : Profesor i humanitarac
Расположење : Optimisticko
косовка :
100 / 100100 / 100

Kosovka : 1
Registration date : 2008-07-28

cheet for users
ЕУРЕКА ЧАТ:
0/0  (0/0)

PostSubject: Посланици уверени да је Тадић искористио спортисте за личну промоцију   16.08.08 23:00


Шормаз: Боље би било да је Тадић са Бушом причао раније, пре него што је САД признала Косово Јовановић: Тадићу је битно да буде у првом плану. Његова намера није да подржи спортисте већ да се покаже као добродушник Јанковић: Борис Тадић се уживео у улогу Србенде, али му то не лежи. Покушава да на тај начин прикрије своје лицемерје.


ОПОЗИЦИЈА: Ако један државник у својој земљи спроводи политику насиља а онда одлети у Кину и подиже три прста, то је ништа друго до класична инструисана представа

Начин на који је председник земље Борис Тадић поздравио наше спортисте приликом отварања Олимпијских игара у Пекингу, демократе тумаче као патриотски гест, док су представници опозиције уверени да је Тадић искористио олимпијце зарад маркетинга.
Члан Председништва Демократске странке Оливер Дулић, министар животне средине и просторног планирања каже да је начин на који је председник Србије поздравио наше учеснике Олимпијских игара у Пекингу потпуно прихватљив, као и да свака земља има свој начин на који ће се обратити спортистима.
- Не видим ништа чудно у томе што је Борис Тадић устао и подигао три прста у тренутку док су наши спортисти пролазили кроз велику Пекиншку арену, напротив то оцењујем као веома позитивно, као гест искреног патриоте - истиче Дулић.
Министар задужен за питања животне средине додаје да је председник на тај начин указао поштовање Србији и њеним представницима на Олимпијади.
Потпредседница Скупштине Србије Наташа Јовановић тврди да се Тадић на отварању Олимпијаде понашао „унифицирано и егоцентрично":
- Борис Тадић ће све учинити не би ли себе ставио у први план. Овим чином, он дефинитивно није желео да пружи подршку нашим спортистима већ је покушао да се покаже као добродушник, а и сами спортисти су свесни да је то учинио ради личне презентације - каже Јовановићка и додаје да је Тадићева психа као таква одавно требала да буде испитана.
Драган Шормаз, посланик ДСС се слаже да је председник наше земље изабрао леп начин да поздрави спортисте који су понос Србије, али да наводна прича која је уследила након тога са одлазећим председником САД не пије воду. - Немам примедби на начин на који је Борис Тадић поздравио спортисте и верујем да је разговарао са Бушом, али морам да му поручим да је мало закаснио. Боље би било да су о томе разговарали пре него што је САД признала независност. Тадићево питање упућено Бушу, зашто је то требало Америци је у најмању руку чудно, али је Бушов одговор, да је то политичка реалност још гори - истиче Шормаз.
Посланик ДСС каже да га чуди што председник Србије на отварање Олимпијских игара није повео и своју супругу, као што су то урадили сви остали шефови држава. - Чудно је да је Тадић уместо супруге повео Вука Јеремића - истиче Шормаз.
Посланица Нове Србије Александра Јанковић подвлачи да председнику земље никако не лежи улога великог Србина као и да је својим поступком само још једном доказао своје лицемерство.
- То што је Тадић урадио је класичан маркетиншки трик! Борис Тадић се као уживео у улогу Србенде која му никако не лежи, покушавајући да на тај начин прикрије своје лицемерје. Ако један државник у својој земљи спроводи политику насиља а онда одлети у Кину и подиже три прста, то је ништа друго до класична инструисана представа - сматра Јанковићева.
Back to top Go down
View user profile http://eureka.forumotion.com/profile.forum
 
Посланици уверени да је Тадић искористио спортисте за личну промоцију
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
EUREKA :: Politika :: Srbija-
Jump to: