Полако и радим, заправо учим се, ево дотерујем полако... Ово још није дефинитивни изглед форума. Имала сам савршен изглед, али ми се негде изгубио, нешто сам побркала. Биће боље...
Bobo korisnik
Number of posts : 12 косовка : Kosovka : 0 Registration date : 2008-07-29
Subject: Re: Sretan ti pocetak... 30.07.08 21:45
Zamoli nekog da ti pomogne, ja da znam nesto o ovoj aber kutiji
rado bih ucinio. Sasa zna mnogo, ali nije ovde.
Ne posustaj, ima valjda neko ko ce ti pomoci.
Svaki pocetak je tezak....
Kosovka Admin
Number of posts : 336 Локација : Srbija, K&M Посао/хоби : Profesor i humanitarac Расположење : Optimisticko косовка : Kosovka : 1 Registration date : 2008-07-28
Бобо, колико можеш, а није обавезно... Хвала ти што ме посећујеш! А што се тиче Накамуре и Челичног... послала сам позив Накамури, ко зна да ли ће смети од газдарице да се пријави овде, а адресу Челичног немам.
Kosovka Admin
Number of posts : 336 Локација : Srbija, K&M Посао/хоби : Profesor i humanitarac Расположење : Optimisticko косовка : Kosovka : 1 Registration date : 2008-07-28
Dbro, jel mozes sada da procitas? Zamolila sam te da mi svaku temu otpocnes makar smajlijem, jer ja to ne umem. Nemam izgleda one opcije "otvori temu" i "odgovori"...
Bobo korisnik
Subject: Re: Sretan ti pocetak... 31.07.08 21:02
E, sada po prvi put mogu da citam sta pises.... Ovo o smajlijima ne razumem....
Kosovka Admin
Ja sam tamo banovana, Bobo, kao i ti! Nemam pristup tom forumu i ne zelim vise da imam vezu sa Beogradjankom, jer me je ocrnila pred mojim prijateljima. Treba da se stidi, jer kad joj niko nije ulazio tamo, ja sam pisala i ostavljala postove i to mi je od nje hvala za sve!
Bobo korisnik
Subject: Re: Sretan ti pocetak... 31.07.08 22:43
E, Boze moj, a ja ti upravo mislio reci
vidi Bg. Sta je ovo sa nama....?
Voli vas Bobo obe i pomirite se....
Da ste ovde u tudjini kao ja,
sve bi gledale drukcije....
Kosovka Admin
Ne mrzim je, Bobo, Bog mi je jedini svedok! Ona je zena pukla mozda zbog nekih drugih stvari i sad na kome ce da se iskali bez posledica nego na nekom sa foruma? Zaista neznam kako da joj pomognem.
Bobo korisnik
Subject: Re: Sretan ti pocetak... 01.08.08 9:07
Vise nisam pametan, jadan smo mi narod !
Jadan, kukavan i cemeran !
Kosovka Admin
Bacio je neko kosku medju nas, moj Bobo, pa cemo oci jedan drugome da povadimo. Probala sam sinoc da udjem tamo da prekopiram logo da je reklamiram ovde, ali ne vredi...a zali se kako joj svi brisu ime foruma i adresu sa svojih stranica... e ne radi se tako sa ljudima, jer sto ljudi - sto cudi.
Kosovka Admin