Druzenje, diskusije, upoznavanje, humanitarne aktivnosti
 
HomeCalendarGalleryFAQRegisterLog in

Share | 
 

 BORIS TADIC PRIVODI FORUMASE

Go down 
AuthorMessage
Kosovka
Admin
Admin
avatar

Female Number of posts : 336
Локација : Srbija, K&M
Посао/хоби : Profesor i humanitarac
Расположење : Optimisticko
косовка :
100 / 100100 / 100

Kosovka : 1
Registration date : 2008-07-28

cheet for users
ЕУРЕКА ЧАТ:
0/0  (0/0)

PostSubject: BORIS TADIC PRIVODI FORUMASE   25.08.08 2:04

Бранка Стојановић (40), незапослени новинар из Београда и мајка троје деце, одазвала се јуче позиву Министарства унутрашњих послова од 13. августа 2008. у СБПОК, Михаила Пупина 2, соба 21, као осумњичена због „кривичног дела угрожавања сигурности из чл. 138 став 2, а у вези става 1 Кривичног законика РС.

Бранка, међутим, полицији није желела да да било какав исказ, осим да против ње подигну оптужницу ако за то имају елемената.
- Знам да нисам урадила ништа због чега бих требала да се плашим. Само сам на форуму интернет кафеа писала текстове политичке садржине, посебно после хапшења Радована Караџића, али никоме нисам претила нити било кога угрожавала. Истина, понављала сам упозорења која је Вјерица Радета изрекла јавно, да ће издајници српског народа бити кажњени кад-тад, али то свако зна. И не могу да верујем да се Борис Тадић сад и сукње плаши - изјавила је Бранка за „Правду” пошто се после три сата проведена у полицији на Новом Београду вратила својој деци.
Полицајци су, каже Бранка, били коректни у покушају да је саслушају. Али, пошто је одбила да да било какав исказ, сматрајући да низашта није крива, и потписала записник у коме је то констатовано, Бранка је на своју личну карту морала да чека два сата.
- Када сам интервенисала код портира, саветовао ми је да је „боље да седим и ћутим, јер имају они право и да ме задрже од 24 до 48 сати”. Исто ми је рекао и полицајац који је изашао да ми врати личну карту, код кога сам протестовала због толиког задржавања док ме кући чекају деца. Шта ће даље бити видећемо, али ја нисам повела са собом браниоца - адвоката, што ми је у позиву понуђено као могућност, јер сматрам да немам од чега да се браним - наглашава Бранка Стојановић.
Она каже да већ две године пише текстове политичке садржине на форуму интернет кафеа, али да је полицијски позив за саслушање уследио пошто је, највероватније, полицијском камером забележено њено свакодневно присусутво са децом на протестима поводом хапшења Радована Караџића.

Правда
Back to top Go down
View user profile http://eureka.forumotion.com/profile.forum
 
BORIS TADIC PRIVODI FORUMASE
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Boris Novkovi?
» Boris Pasternak
» Boris Staparac
» Novica Tadic
» Ljuba Tadic

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
EUREKA :: Politika :: Srbija-
Jump to: